Kalendar

May
26
Sun
2019
Reiki – Paraćin – Reiki novac za novu realnost
May 26 @ 4:00 pm – 6:00 pm
Reiki – Paraćin – Kraniosakralna terapija
May 26 @ 6:00 pm – 8:00 pm
Jul
6
Sat
2019
Reiki – Niš – Usui Reiki III stepen
Jul 6 @ 9:00 am – Jul 7 @ 6:00 pm
Jul
12
Fri
2019
ThetaHealing® – Niš – Osnovni seminar
Jul 12 @ 5:00 pm – Jul 14 @ 5:00 pm
Aug
9
Fri
2019
ThetaHealing® – Niš – Napredni seminar
Aug 9 @ 9:00 am – Aug 11 @ 5:00 pm
Aug
17
Sat
2019
ThetaHealing® – Niš – Kopaj dublje
Aug 17 @ 9:00 am – Aug 18 @ 5:00 pm
Aug
24
Sat
2019
ThetaHealing® – Niš – Manifestovanje i izobilje
Aug 24 @ 9:00 am – Aug 25 @ 5:00 pm
Aug
31
Sat
2019
ThetaHealing® – Niš – Razvijanje odnosa II – Vi i Stvoritelj
Aug 31 @ 9:00 am – Sep 1 @ 5:00 pm
Oct
5
Sat
2019
Reiki – Skopje – Usui Reiki III stepen
Oct 5 @ 9:00 am – Oct 6 @ 5:00 pm
Nov
9
Sat
2019
ThetaHealing® – Beograd – Misli šta misliš
Nov 9 @ 9:00 am – Nov 10 @ 5:00 pm

MISLI ŠTA MISLIŠ – THINK WHAT YOU THINK
(kako biti bez potrebe za kontrolom svojih misli)

Preduslov za pohađanje su završeni Osnovni DNK, Napredni DNK i seminar Kopaj dublje.

Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, nemaštini, nesreći… ne možete prestati da kreirate negativne misaone oblike. Razmišljate o nečem prijatnom, zamišljate se u predivnim situacijama… i osetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Znamo da mislima kreiramo svoju stvarnost.

OVLADAJTE SVOJIM MISLIMA!

Na seminaru saznajemo kako otkriti šta nas koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu zaista želimo.

Vrline kao ljubaznost, ljubav, samilost, nežnost… šire se svemirom brže od brzine svetlosti. Najviša vibracija, ljubav i ljubaznost, isceljuju ljude. Strahovi, sumnje, nesigurnosti, zameranja, zavisti, ljubomore, nemiri, mržnje i ostale niskofrekventne misli ostaju uz Zemlju.

Oduvek se priča o vrlinama. Na seminaru Nivoi postojanja radi se, između ostalog, i o vrlinama. Da bi ovladali nekim sposobnostima potrebno je da usvojimo neke vrline. Da bi usvojili neke vrline potrebno je da imamo određene misli koje nisu niskofrkventne.
Jednom kada postignete stanje u kome imate zaista visokofrekventne misli, s lakoćom iskoračujete iz svoje dosadašnje zone sigurnosti, vaša zona sigurnosti i prijatnosti se širi. Lako možete krenuti napred. Razvijate se lako.
Mnoge ljude njihove misli, makar i usputne, koče u napretku, u razvoju, u postizanju i ostvarenju ciljeva. Mnogi ljudi nisu svesni svojih misli i snage koju njihove misli imaju.
Duhovno, podsvesno, niskofrekventne misli služe tome da nas zadrže u zoni sigurnosti, u poznatom stanju, bez obzira što svesno nismo zadovoljni tim postojećim stanjem.

No šta kada ste spremni za napredak, za širenje svoje sigurne zone, razumevanja, izobilja, vrlina, sposobnosti… a to se ne dešava?

Zamislite da možete zadržati neverovatno ljubazne, nežne misli 2-3 ili 5 minuta, bez prekida i ometanja. Zamislite da ih možete imati sve vreme. Da se vaše predivne misli trenutno šire celim svemirom? Da su sve vrline vaše trajno i normalno stanje? Možete li to zamisliti?
Sve je moguće.
Seminar vodi Tomislav Gunjača, ThetaHealing® Master i Certificate of Science.
Seminar je kreirao Tomislav Gunjača i 2014. godine uvršćen je u izborne ThetaHealing® seminare.
Seminar traje 2 dana, od 9 do 17 sati, s dve kratke pauze i većom pauzom za ručak.
Svi polaznici dobijaju priručnik s vežbama i listama programa, instalacije i sertifikat. Vežbe su individualne i u parovima.
Za sve informacije možete se javiti organizatoru seminara Nikosu Pahnoglu.

Prijavljivanje možete ovde:

Kontakt i prijave

E-mail: info@klubharmonija.com
Tel./viber: +381 65 5591299
www.klubharmonija.com

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori