Šta je ThetaHealing®

Tehniku Teta isceljivanja (ThetaHealing®) utemeljila je Amerikanka Vajana Stajbal. Temelj ove tehnike je rad pri teta talasima, tj. pri frekvencijama moždanih talasa od 4-7 Hz. Do nedavbno se verovalo da u teta stanju možemo jedino da spavamo, ali ova tehnika omogućila je čovečanstvu rad u budnom teta stanju, koji donosi brojne blagodeti.

Najvažnije je što nam teta stanje otvara podsvest, koja predstavlja više od 90% onoga što mi jesmo. Kad kažemo Ja želim, Ja verujem i sl. zapravo govorimo samo o manje od 10% našeg svesnom uma, pri čemu je vrlo moguće da se u našoj podsvesti nalaze sasvim suprotna verovanja i želje. Zapravo, u podsvesti se nalaze uzroci svega što čini naš život, i dobrog i lošeg. Ovom tehnikom pronalazimo uzroke stanja i situacija koji nam ne odgovaraju i brzo i lako ih menjamo.

To se najuspešnije postiže na tretmanima sa iskusnim praktičarima, ali svako ko želi može se obučiti da primenjuje ovu tehniku. Već nakon Osnovnog seminara, koji traje dva i po dana, možemo na razne načine pomagati i sebi i drugima. Detalje o tome šta pruža osnovna obuka, možete naći ovde.

Mi koristimo kolačiće kako bismo obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike. Više informacija

Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo Vaš uređaj i da isporučimo odgovarajući personalizovani sadržaj. Mi koristimo kolačiće koji su potrebni da Vam omoguće da se krećete po sajtu ili da obezbede neke od osnovnih prisutnih mogućnosti. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića u skladu sa uslovima naše politike.

Zatvori